Polovni automobili, ooyyo srbija

seo optimizacija, ooyyo srbija

Baveci se seo optimizacijom kao dodatnim poslom, povremeno moram i da napisem po neki sponzorisani tekst za nekog od svojih klijenata. Trenutno Miroslav i moja malenkost radimo seo optimizaciju za sajt www.ooyyo.rs kome su polovni automobili glavna delatnost. Bez obzira sto je u pitanju sponzorski tekst, trudicu se da budem maksimalno objektivan, da ga uporedim sa ostalim sajtovima na tržištu (čitajte internetu) i osim vrlinama da se bavim i manama ovog sajta, a sve u cilju da svojim vernim citaocima ne bih pokvario kompletan ugodjaj. Ne zelim da mi neko napise kako sam se prodao za lovu, iako u zemlji trenutno vlada ozbijna kriza.

Elem, ooyyo na prvu loptu odaje utisak svega samo ne sajta na kojem mozete kvalitetno pretrazivati polovne automobile, više podseća na neki automogazin. Evo uverite se sami:

Polovni automobili - OOYYO
Polovni automobili – OOYYO

Iako, verovali ili ne, sistem pretrage mu je uradjen odlicno, automobile iz 50 zemalja mozete pretrazivati na srpskom jeziku isti je neverovatno nepregledan. Pretraga deluje kao da se tu nalazi reda radi, sakrivena u moru clanaka više deluje kao neki kozmetički dodatak nego sredstvo za pronalaženje polovnih automobila.

Polovni automobili auto oglasi prodaja automobila vozila auto placevi kola motori kamioni auto delovi
Polovni automobili auto oglasi prodaja automobila vozila auto placevi kola motori kamioni auto delovi

Ja sam skoro pazario polovan automobil i isti sam nasao na sajtu koji i dalje drzi monopol na srpskom trzistu, monopol stecen suvim kvalitetom i odlicnim poznavanjem psihologije prosecnog kupca polovnjaka. Naravno govorim o sajtu www.polovniautomobili.com, jednostavno najpregledniji je od svih sajtova trenutno na internetu, poseduje najdetaljnije filtere pretrage cime maksimizira efkasnost pretrage (u prevodu za odredjeno vreme mozete pregledati najveci broj polovjaka bez da vam bilo sta skrece paznju).

Sad se vec pitate, kakav je to sponzorisani članak kada nista lepo nisam rekao za svog klijenta? Pa nisam jos zavrsio.. 🙂 Iako nisam bio zadovoljan pretragom i ubrzo sam odustao da trazim bilo kakav polovan auto, ipak sam nasao jako korisnih informacija o polovnim automobilima. Njihove sekcije testovi automobili i saveti su odlicne. Tamo mozete naci brdo korisnih informacija o polovnjacima, veliki broj korisnih saveta za kupovinu polovnih automobila.

Share Button

One thought on “Polovni automobili, ooyyo srbija”

  1. Kada bi kod nas postojalo više od dva sajta za kupovinu automobila ooyyo ili sličan pretraživač bio imao funkciju ovako jedino ako se pretražuje nešto iz inostranstva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

15 + eight =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.