Bubble Shooter, popularna browser igra

bubble shooter

Bubble Shooter je igra koju pikate direktno u browser-u.

Igra je veoma jednostavna, tako da mislimo da možete da utvrdite pravila – inače možete kliznuti dalje po stranici da biste saznali više.

bubble shooter
bubble shooter

Moglo bi se pomisliti da će stare, jednostavne igre polako prestati da budu relevantne, uz neprekidno unapređenje grafike u izvanrednim igrama sa veličanstvenim pričama – međutim, to nije slučaj. Nove igre nisu ovde da zamene stare klasike igara kao što su Bubble Shooter, ali deluju kao alternativa. Klasik ne postaje klasik iz proizvoljnih razloga, ali oni su tu da ostanu, jer je koncept igre jednostavan, ali i izazovan.

Igrati Bubble Shooter prilično je jednostavno, ali uslovi pobede se menjaju iz igre u igru i to prisiljava igrača da razmišlja samostalno u skladu sa stvarnim ekranom. Nove popularne igre sa izuzetnim linijama priča i jakom grafikom obično pružaju samo jedan način da se pobedi u igri; da biste pobedili, morate da sledite tačan put koji će vas na kraju dovesti do vašeg krajnjeg odredišta. Bez obzira koliko puta igrate igru, cilj i put do nje ostat će isti. Drugim rečima, dobijate sve cool koncepte u igri u visokoj grafici, ali kada jednom završite, u stvari ste gotovi. Ne postoji alternativni način igranja i dobijanja igre, ali to nije slučaj kada igrate Bubble Shooter.

Bubble Shooter može se igrati hiljadu puta, a čak ni dve igre neće biti slične. Prinuđeni ste da prilagodite svoje pobedničke strategije svakoj igri, i zato je igra istovremeno i jednostavna i složena. Osnove Bubble Shooter igre su vrlo jednostavne i u dizajnu se mogu pojaviti gotovo djetinjasto, ali nemojte se zavaravati. Lako se igra, ali je teško savladati i upravo iz tog razloga je ova igra širom sveta prepoznata kao klasik svih vremena.

Ova igra ima 50 nivoa, svaki nivo je bolji, zanimljiviji i tezi od prethodnog. Da biste sačuvali rezultate igranja morate se prethodno registrovati, ako imare facebook profil, preko istog mozete da se logujete i takodje sačuvate svoj rezultat.

Uzivajte.

Share Button

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

10 + 10 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.